Binnenland 1 (boek + cd) WEER LEVERBAAR

Artikel 7 van 10
€ 21,90 € 9,95 (inclusief btw)

Optie: Laat je exemplaar of exemplaren signeren door Ronald! Laat bij 'Opmerkingen' na de knop 'Bestelling afronden' weten aan wie de boodschap gericht moet worden. 

Binnenland 1 - Ronald Snijders & Fedor van Eldijk (boek + cd)

Hoorde u dat nou goed? De radio staat aan en de presentator zegt: ‘Het Andries Knevelmuseum is afgelopen nacht getroffen door een felle brand, de westvleugel en het dertien verdiepingen tellende Kneveldrome brandden volledig uit. Verderop in de uitzending een interview met tandarts De Greef over de deze week in opspraak geraakte satanische tandheelkundige sekte. En de soap Goede Tijden Slechte Tijden is voor het derde achtereenvolgende jaar herdacht met een stille tocht.’

Dit soort absurde onderwerpen, radiogesprekken en nieuwsberichten waren wekelijks te horen bij de VPRO op Radio 1 in het actualiteitenhoorspel Binnenland 1, ‘het radiomagazine met nieuwsfictie vanuit de binnenwereld’. De papiervriendelijkste teksten, geschreven door Ronald Snijders en Fedor van Eldijk, zijn nu bijeengebracht in Binnenland 1. Een uniek document waarbij je denkt: las ik dat nou goed?

Het boek bevat een cd met de hoogtepunten (72 minuten). M.m.v. o.a. Dennis van de Ven, Anna Drijver, Tygo Gernandt, Jeroen Willems, Lies Visschedijk, Mara van Vlijmen en Hans Leendertse.

Verschenen: maart 2009 bij Uitgeverij de Harmonie. Paperback, 160 pagina's.

© 2020 - 2024 Normale Mensen Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel