Verkeerde Benen (dvd)

Artikel 8 van 10
€ 17,99 € 6,50 (inclusief btw)

Verkeerde Benen - Ronald Snijders

"'Verkeerde benen' is een schitterende solo, waarin Ronald Snijders het hele alfabet binnenste buiten keert en elk voorval, met een verbluffend gemak, laat ontploffen."   K. Schippers

“Hilarisch, uniek en onmisbaar. Voor wie nooit meer een motbui wil zien zonder aan duizenden slecht dichtgedraaide kraantjes te denken.” Lucky Fonz III

Geen cabaret, geen stand-up, geen literaire lezing... maar wat wel?

Verkeerde Benen was het eerste solotheaterprogramma van Ronald Snijders, nog het best te omschrijven als een 'absurdistische voorleesperformance'. Hij speelde het programma tussen 2009 en 2012. 

De teksten van Ronald Snijders in Verkeerde Benen houden het midden tussen associatieve achtbaanpoëzie, gestoorde televisietaal en psychedelisch proza. Hij neemt zijn toehoorders mee op een krankzinnige trip door zijn hoofd: een van de hak op de tak springende ervaring, waarbij de meest bizarre beelden in moordend tempo voorbij trekken.

 De dvd bevat
- de complete registratie van de voorleesperformance Verkeerde Benen (2012) opgenomen in het Schiller Theater 'Place Royale' in Utrecht.
- bonustracks, waaronder een 'verloren scène' en interview Ronald Snijders door Teun van de Keuken.
 

-totale speelduur circa 100 minuten.

- een prachtig 12-pagina boekwerkje met mooie foto's, een interview, kak etc.

- een unieke, persoonlijke boodschap van Ronald Snijders zelf, als u de dvd hier bestelt.

© 2020 - 2024 Normale Mensen Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel